Životna priča, kao inspiracija za novu pjesmu ‘Suton zadnje nade’, Marka Zekanovića

Marko Zekanović, novo je lice, u glazbenoj obitelji Hit Recordsa.Glazbom se bavi još od osnovne škole, a javnosti je postao poznatiji kao član brojnih klapskih sastava, ali i solo izvedbama.
Od malih nogu pjeva i od rođenja sanja da će biti pjevač, što je u proteklom vremenu i pokazao. Dolazi iz glazbene obitelji, a usavršio se i u sviranju gitare. Glazba je bila jača od svega, pa je tako i ostao u tim vodama. Uz nastupe sa klapama, pohađao je i satove opernog pjevanja.

Ovih dana publici se predstavlja novom pjesmom ‘Suton zadnje nade’, koja je inspirirana događajem iz njegove obitelji. Autorska ekipa, koja se ovoga puta našla u spomenutoj priči je Denis Maričić, koji potpisuje glazbu, dok mu je Marko Dunatov pomogao oko teksta.
Tomislav Pehar, sve navedeno objedinio se aranžerski i produkcijski, a Marko Zekanović konačnom izvedbom dodao je ‘finalni touch’.
‘Pjesma ‘Suton zadnje nade’, govori o dvoje ljudi, koji su cijeli život proveli skupa i koji su se upoznali još u školskim danima, a njihova ljubav rezultirala je brakom, djecom.
Pjesmu, prati i video spot, koji je sniman u Zadru, u režiiji Leonarda Lisice.Publika osim ljepota prirode i mora, ima prilike također vidjeti zadarsko Narodno kazalište.
Uživate u ‘Sutonu zadnje nade’, na – https://youtu.be/FLZnSpY0JVg