“Jednom kada ovo prođe”, novi studijski album regionalne dive Nede Ukraden u prodaji je u svim bolje opremljenim CD shopovima

Novi Nedin album donosi 13 pjesama objavljenih u posljednje četiri godine, od kojih su tri potpuno nove, a izdvaja se pjesma koja će sigurno s vremenom postati još jedan Nedin evergreen, naslovna “Jednom kada ovo prođe”.
Album je predstavljen u sklopu CMC festivala u Vodicama . Lagani ljetni tekst naprosto tjera ljude da iziđu u prirodu te uživaju u ljubavi, glazbi, vožnji, putovanju dok je “Muchas Gracias” atraktivna pjesma temperametnog latino ritma – pred vama je jedna potpuno nova Neda!

Publika je s nestrpljenjem čekala novi Nedin studijski album i sada je pred vama 13 pjesama, redom hitova poput “Najteže je kad se rastaje”, “Kao vino i gitara”, duet s Lukom Basijem “Ni Dubai, ni Hawaii” i “Volim život” koja zatvara ovaj album. Epiteti kojima se obasipa Nedu potpuno su zasluženi, a ona ih je koncertom u Vodicama iznova opravdala. Suverena izvedba, besprijekoran stil i niska hitova oduševili su vodičku publiku i nema sumnje kako će i album naći put do svih željnih Nedinih pjesama.
Neda Ukraden svojim je pjesmama obilježila glazbu ovih prostora, ona ne poznaje nikakve prepreke i kako kažu stihovi naslovne pjesme: “Jedva čekam, dobri ljudi, da se opet zagrlimo.”

Neda Ukraden – Jednom kada ovo prođ