Nova kompilacija:Velika rock eksplozija #14

Spona s ponosom predstavlja kompilaciju “Velika rock eksplozija #14”! Tradicionalna festivalska kompilacija izlazi već četrnaest godina u nizu, a ovogodišnje izdanje sadrži čak sedamnaest pjesama – po jednu pjesmu svakog izvođača koji nastupa na ovogodišnjem festivalu te jedanaest bonus pjesama. Vrijednost “VRE” kompilacija je – uz publiku, radijske postaje i glazbenu kritiku – prepoznala i struka pa je u nekoliko navrata nominirala festivalska “VRE” izdanja za glazbenu nagradu Porin.


Podsjetimo, Velika rock eksplozija #14 će se održati 24.9. i 25.9. u zagrebačkom klubu Hard Place. Kao i uvijek, festival predstavlja nove, talentirane i mlade izvođače, koji su se u prethodnoj godini istaknuli svojim radom, izdanjima, ali nažalost ne i nastupima, kojih zbog pandemije nije bilo. Prvoga dana festivala nastupaju Grgur Višić, Bok Blues te Nensi, dok je druga festivalska večer rezervirana za nastup Zvonimira Varge, T.I.E. i riječkog benda FANAA.
Velika rock eksplozija će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan. Dođite, uživajte u dobroj glazbi i odličnoj atmosferi te podržite vrhunske domaće mlade glazbenike.
https://www.deezer.com/hr/album/259527282
1. Zvonimir Varga – Najljepša cura u gradu
2. Nensi – Samo ritam
3. T.I.E. – Zombie World
4. Grgur Višić – Neki drugi ljudi
5. Bok Blues – Oh My Pretty Neighbor
6. FANAA – Lugo Arbada
7. Gretta – Najbolje tek slijedi
8. Gatuzo – Mozak
9. Dosh Lee & Chubi & Robert Urlić – Vodič za preživljavanje u horror-trash filmu
10. The Kulsah – Place I Call Home
11. Edi East Trance Blues – A u p.m.
12. Benston – 1000 ljudi
13. The Billy! – Sloboda
14. Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla – Muda & jaja
15. Zoran primjer – Agramer
16. Lucky Day – Ja sam tvoj
17. Billie & The Kids – Oproštaj