Novi singl SUN U najavljuje njezin drugi album

Nakon kratkotrajne pauze zagrebačka producentica i glazbenica SUN U vratila se produkciji i izdaje novi singl Tlo. Kao i do sada SUN U (Sanja Šiljković) potpisuje glazbu, tekst i produkciju, te ovim singlom najavljuje skori izlazak njezina drugog albuma koji bi svijetlo dana trebao ugledati 2022. godine. Na drugom se albumu će se Sanja okušati i u pisanju na hrvatskom jeziku što se s prethodnim singlovima pokazalo dobrom odlukom.
Uz glazbeni dio, Sanja se ponovno uhvatila u koštac i s vizualnim izričajem koji je, kako kaže, kod ove pjesme još jače povezan s audio doživljajem.


“Nažalost, taj spot je imao toliko nesretnih momenata, jer prvobitni scenarij je skroz bio drukčiji, a igrom nesretnih događaja/okolnosti, hrpa stvari je pošla po zlu, na kraju me preteklo godišnje doba gdje bi ta prvobitna ideja bila izvediva, pa sam morala prisilno mijenjati kompletan scenarij, lokaciju, radnju, ma sve. Ali mi je drago na kraju, zato što se ova radnja još više uklapa u cijelu tematiku. Kad sam raspisala i rascrtala novi scenarij, našla sam se s Miranom Brautovićem (Palm Productions) da dogovorimo sve oko snimanja, paralelno angažirala kostimografkinju Tajanu Štasni za šivanje kostima. Snimili smo sve u jednom danu, idući dan sam ga odmah krenula montirati i kroz tri, četiri dana je bio gotov, složila animaciju, vizualne efekte i sad mogu napokon odahnuti i zatvoriti tu stranicu i krenut dalje.” priča nam SUN U i napominje kako će nakon ove kratkotrajne pauze krenuti u bržu produkciju novih materijala.