Lucky Day Band predstavlja obradu velikog hita “Jedina moja”

 

 

Zagrebački Lucky Day Band predstavlja singl i videospot s aktualnog studijskog albuma “EX” – posve novu obradu ogromnog regionalnog hita “Jedina moja”.
Glazbenu produkciju potpisuje Davor Keranović, za snimanje i miks je zaslužan Leo Anđelković, a pjesmu su snimili Davor Keranović (vokal), Igor Flajhar (bas), Marijo Jakopović (bubnjevi), Saša Cindrić (gitara), Silvije Žigulić (klavijature) te Danijela Večerinović i Mateja Majerle (prateći vokali).


Videospot “Jedina moja” je izradio i snimio sve popularniji Dinko Čvorić – Doringo. Tematski spot je napravljen u romantičnom duhu slika, boja i vremena te pjesmu diže na posve novi nivo i osjećaj.
Lucky Day Band nastaje u jesen 2014. godine u Zagrebu i pojavljuje se na klupskoj sceni s programom pod nazivom “SVI, MARŠ NA PLES!”, koji podrazumijeva Balkan pop rock ex-Yu hitove pa sve do današnje popularne kvalitetne muzike. Uočavajući prazninu programa domaće glazbe, bend vrlo brzo postaje klupska atrakcija u Hrvatskoj i čitavoj regiji. U međuvremenu, Lucky Day Band paralelno radi na autorskim pjesmama, koje su također u pop rock zvuku s raznim primjesama, kako etna tako i ska ritmova.

Lucky Day Band – Jedina moja (Official video)