Indexi treći puta na vrhu Top-liste prodaje

Remaster ploče Indexi (Indexi, Croatia Records) najprodavaniji je domaći naslov u Hrvatskoj treći uzastopni tjedan.

Zoster s albumom Najgori (Croatia Records) je ostao na broju dva, dok se na treću poziciju popeo Mladen Grdović (Za šaku ljubavi, Croatia Records). Izdanje Dvojko (Vojko V, Croatia Records) boravi na četvrtom mjestu, a krug pet najprodavanijih zatvara Mia Dimšić (Monologue, Croatia Records).

Ovim rezultatom, ploča Indexi je postala jedan od tri naslova s tri ili više tjedana na vrhu Top-liste prodaje u 2024. godini. Osim remastera LP-a grupe Indexi, ranije ove godine su postigli albumi Totalno drukčiji od drugih (Vještice, Croatia Records) i Za šaku ljubavi (Mladen Grdović).

Isto tako, izdanje Indexi je prvi remaster s minimalno tri tjedna na vodećoj poziciji od ranije spomenutog Totalno drukčiji od drugih.

Ovoga tjedna lista bilježi 15 promjena, od čega su dva noviteta.


Najviši novi ulaz ostvario je sastav Mirzino jato s albumom King is Back (Croatia Records, broj 7). Time je ova disco grupa prvi puta ušla na Top-listu prodaje.

U pitanju je prvo izdanje sastava Mirzino jato poslije 30 godina diskografske stanke. Na ovom studijskom naslovu našlo se 11 pjesama inspirirano 70-ima i vremenima kada je glazbenom scenom dominirala disco glazba uz modernu produkciju.

Debitant na listi je i Fran FM. Njegov prvi diskografski naslov Influencerica (Croatia Records) ušao je na 33. poziciju ovotjednih rezultata, postavši prvo hip-hop/rap/trap izdanje na Top-listi prodaje u ovoj godini.

Na ovom albumu nalazi se 13 snimaka, od kojih je njih osam ranije objavljeno kao samostalni singl. Kroz čitavu ploču dominira zvuk balkanskog trapa u kojem su ukomponirani tradicionalni elementi i suvremeni zvuk.

Novosti na domaćoj  listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na :

Top-lista prodaje_domaća_