Mjesec dana prije velikog tuluma u Tvornici Songkillers objavljuju live album

Prošle je godine omiljeni zagrebački bend – Songkillers proslavio 30 godina postojanja i učinio je to na najbolji mogući način – fenomenalnim koncertom u Tvornici kulture za koji se tražila ulaznica više. Upravo taj slavljenički koncert od danas je dostupan na You Tubeu i na digitalnim servisima, a predstavlja ga singl – “Ni’ko kao ti (live)”.


Na koncertu povodom 30. rođendana Songkillersa gostovali su i odlični glazbenici – Valerija Nikolovska, Mario Huljev, te Drago Lokas na usnoj harmonici.
A gledajući odličan provod u prepunoj Tvornici prošle godine svi oni koji žele proživiti nevjerojatno iskustvo Banetovih tuluma mogu to učiniti već vrlo uskoro.

“Probat ćemo ovaj odličan koncert nadmašiti već 11. svibnja, pa pozivam sve da nam se pridruže u Tvornici i ovaj put. Pripremili smo tulum za pamćenje” – rekao nam je Bane.
Bane i ostatak bend već su krenuli s pripremama za zagrebački koncert na kojem će nas oduševiti hitovima poput “Sreća”, “Ni’ko kao ti”, “Teži slučaj”, “Dio mene”, “Lupilo me gadno” i brojnim drugima, a u planu je i objava novog materijala.