Povratak Ilana Kabilja

 

Pjesmom “Jet set djevojka”, Ilan Kabiljo vraća se u hrvatski eter. Jedan od najpopularnijih izvođača 90-ih godina čiji su hitovi “Kad nema ljubavi” i “Prekasno za nas” obilježili dance i funky scenu te su i danas jednako slušani, snimio je novu pjesmu na istom tragu.
Aranžman i produkciju Ilan je povjerio jednom od najboljih domaćih producenata i osnivaču dance grupe Colonia, Borisu Đurđeviću.
Poziv na dance spektakl “Megadance party” i pozitivni komentari publike prekinuli su Ilanovu odluku da privremeno napusti glazbenu scenu.

“‘Jet set djevojka’” je zapravo jedna moja stara pjesma još iz srednjoškolskih dana. Sad mi se čini da je čekala ovo vrijeme i pravog producenta, a to je Boris Đurđević. Ona je baš nastavak mjesta na kojem sam očito privremeno stao. Inače, radim još neke pjesme sa Zvonimirom Dusperom Dusom tako da “Jet set djevojka” nije kratki povratak u glazbu. Bit će toga još i nadam se da će se publici svidjeti”, objasnio je Ilan Kabiljo.
Ritam pjesme “Jet set djevojka” definitivno poziva na plesni podij i vraća duh 90-ih u kojima su autori morali pokazati originalnost i kreativnost bez pretjeranog oslanjanja na tehnologiju.