Rusko Richie osvaja srca publike ljubavnom baladom “Bila si bila”

Nostalgija, tuga i čežnja isprepliću se u novoj baladi Ruska Richieja “Bila si bila”.
Slovenski glazbenik i kantautor, poznat po dinamičnim singlovima i suradnjama s regionalnim zvijezdama (Žera, Alen Islamović), ovaj put razotkriva ranjivu stranu svog umjetničkog izraza.
“Bila si bila” je poput elegije, pjesma prožeta tugom i žaljenjem za izgubljenom ljubavlju, a Ruskov baršunasti glas odlično prenosi dubinu tih emocija na svakog slušatelja.
Za ovu dirljivu baladu Rusko Richie se udružio s Mihom Hercogom, poznatim glazbenim producentom i kantautorom. Njihova suradnja rezultirala je prekrasnom melodijom i tekstom koji nakon prvog slušanja ostaje u uhu. Miha Hercog je napravio glazbu i aranžman, a tekst je napisao zajedno s Ruskom.

 


Spot za pjesmu “Bila si bila” snimila je ekipa Produkcije Pavec u raskošnoj kristalnoj dvorani Hotela Rogaška Slatina. U spotu se pojavljuje poznata slovenska balerina Ana Klašnja i pjevačica Saša Lendero. Predivni kadrovi Ruska za klavirom i gitarom, balerina koja pleše u raskošnoj dvorani te Saša Lendero koja se pridružuje Rusku u pjevanju čine spot pravim vizualnim užitkom.
“Bila si bila” nije samo pjesma, to je putovanje kroz dubinu ljudske duše, a Rusko Richie nam kroz ovu baladu nudi intimnu i dirljivu priču o ljubavi i gubitku koja će vas dotaknuti.

RUSKO RICHIE – BILA SI BILA ( Official Music Video )