Za vrijeme seksa šutnja je zlato

sutnja-je-zlato

Kad je seks u pitanju, trebali biste se u potpunosti prepustiti tjelesnim užicima, fizički i psihički, jer ćete tako najbolje tjelesno upoznati svog partnera. Neprestanim komentarima i pitanjima vjerojatno ćete pokvariti atmosferu.


Žene obično vole muškarce koji znaju što rade, zato je vješto skinite i pritom šutite. Tako ne postoje nikakve šanse da ispadnete glupi.

Ako volite fraze iz pornića, sjetite se da su to samo filmovi, dakle fikcija. U stvarnosti vas komentari poput ‘Tvoje grudi su senzacionalne’ ili ‘Ovo je najbolja p**** koju sam ikada vidio’ vjerojatno neće dovesti daleko.


Tijekom samog seksualnog čina dvije krajnosti mogu prilično frustrirati partnera – totalna tišina i komentiranje svakog poteza. Suština seksa su djela, a ne riječi. Nijedna žena se neće osjećati dobro ako ima dojam da je na nogometnoj utakmici tijekom koje komentator opisuje svaki njen potez.

Pričanje nakon seksa
‘Jesi li svršila?’ i ‘Jesam li bio dobar?’, pitanja su koja trebate izbjegavati. Svaka žena koja je ikad spavala s muškarcem čula je to gotovo nakon svakog snošaja i vjerojatno joj se od takvih upita diže kosa na glavi. Naučite prepoznati signale koji otkrivaju da vaša partnerica uistinu uživa s vama, s ili bez orgazma.

Ako oboje niste zadivljeni prethodnom ‘akcijom’, izbjegavajte kritiziranje, te pokušajte potaknuti jedno drugo na stvari koje bi mogle popraviti vašu izvedbu u krevetu.

Pričanje je mentalna aktivnost i ne ide uz seksualni čin kao takav. Riječi tijekom seksa mogu uništiti intimnost i osjećaj povezanosti koji dva tijela uspostave, piše
Mondo.rs.

izvor net.hr