Odabran BiH tim za Düsseldorf

Pripreme Dine Merlina i njegovog tima za ovogodišnje Eurosong natjecanje u Njemačkoj u punom su zamahu. Pjesma Love In Rewind koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu otvorit će drugu večer polufinala  Eurosonga 12. svibnja, a ako prođe među prvih 10, bit će ponovno izvedena u finalu, 14. svibnja.

U međuvremenu su i potvrđeni članovi BiH tima koji će uz Dinu Merlina kao glavnog izvođača i autora izvesti pjesmu Love In Rewind u dusseldorfskoj Areni:
* Maya Sar – pijanistica i prateći vokal. Rodom iz Tuzle, Maja je diplomirala klavir na Glazbenoj akademiji u Sarajevu. Već je  nastupala kao dio BiH tima na Eurosongu 2004. godine i od tada je dio tima Dine Merlina. U posljednje vrijeme zapažena je i kao vrstan skladatelj.
* Aida Mušanović– prateći vokal. Aida je diplomirala klavir na Glazbenoj akademiji u Sarajevu kao jedna od najboljih studentica u klasi. Profesionalno se bavi pjevanjem od 2003., a na Eurosongu je nastupala 2008.godine u Beogradu kao prateći vokal. Ovo je prva Aidina suradnja s Dinom Merlinom.
* Edvin Hadžić–upright bass/contrabass and backing singer. Kao 13-godišnjak Edvin je počeo svirati bas u rodnoj Tuzli. Tijekom studija u Grazu u Austriji, Edvin je surađivao s brojnim jazz, blues i funk glazbenicima. Na prošlogodišnjem Eurosongu u Oslu nastupio je kao prateći vokal.
* Nermin Puškar – prateći vokal . Nermin je studirao na Glazbenoj akademiji u Sarajevu. Do 2003. godine bio je poznat kao frontmen grupe Knock Out te je dobio mnoštvo pohvala i priznanja za svoje vokalne sposobnosti, a posjeduje i bogato iskustvo u različitim glazbenim žanrovima: klasičnoj glazbi, musicalima i rocku.
* Mahir BeatHouse – rođen je u Sarajevu te od 1989.godine radi kao DJ. U devedestima je imao vlastitu grupu, a od 2000-te godine surađuje s Dinom Merlinom kao DJ, aranžer, koproducent i MC.
Do termina Eurosonga BiH tim već ima popunjen raspored za travanj: nakon njihovog nedavnog nastupa na slovenskoj nacionalnoj televiziji, tim nastavlja promotivnu turneju s nastupima u Rumunjskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Danskoj i Švedskoj.