URBAN potpisao za Aquarius Records!

Urban je tim povodom najavio prvo izdanje koje će objaviti pod okriljem Aquarius Recordsa, koji privodi kraju zajedno sa sada već planetarno poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom. Riječ je o albumu “Urban i Hauser” koji će biti objavljen idućeg mjeseca. Album donosi akustične obrade nekih od najvećih Urbanovih hitova iz dosadašnje diskografije, odnosno samo violončelo i glas  koji su snimljeni u intimnijoj maniri. Vjerujemo da će novo izdanje, osim dosadašnjih brojnih obožavatelja Urbanovog rada, osvojiti i mnoge nove fanove. Na albumu će se naći neki od najvećih Urbanovih klasika kao što su “Black Tattoo”, “Astronaut”, “Mala truba”…


“Ponosan sam što ćemo nas dva ćelavca raditi nešto zajedno u životu i doista sam sretan što će Urban objavljivati svoje uratke u Aquariusu. Prvi je „Urban i Hauser“ za koji imamo audio master, čekamo još samo likovno rješenje Milice i Damira, a album će biti objavljen idućeg mjeseca. Novi Urbanov studijski album izići će pak u kasnu jesen”, kazao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat. O suradnji s Aquarius Recordsom, Damir Urban je rekao:
“Po isteku dosadašnjeg diskografskog ugovora pričao sam s mnogima i uglavnom su svi bili preprofesionalni, ali na način da se sa što manje ulaganja dobije što više rezultata. U razgovoru s Borisom i Aquariusom zaključio sam da ih zanima partnerski odnos. Drago mi je da i dan danas postoji zadovoljstvo radom i da je izgradnja proizvoda jedan dio posla koji ljude veseli.”
Osim glavnih protagonista predstojećeg izdanja, Urbana i Hausera, i tima Aquarius Recordsa na čelu s direktorom Borisom Horvatom, na današnjem neformalnom druženju s Urbanom na Rokovom perivoju u Zagrebu, bili su i Urbanova supruga Milica Czerny Urban, menadžerica Lidija Samardžija te Miro Vidović iz Morris studija, gdje je album “Urban i Hauser” i realiziran.