Top pet gradova kobnih za seks na jednu noć

Putovanja nude puno toga: savršene gastronomske užitke, mogućnost da zalutaju u nekom dijelu grada, rasplet događaja kakav nisu mogli ni zamisliti, susret s predivnom lokalnom djevojkom te, naravno, nezaboravan seks na jednu noć.Ali, kada je seks u pitanju, uvijek treba uzeti u obzir neke stvari. Je li sigurno poseksati se u nekom gradu? Koliko će koštati soba? Kako će završiti avantura s lokalnom djevojkom? Na stranici askmen.com sastavili su listu najkobnijih gradova za seks na jednu noć jer nitko ne voli međunarodne incidente, a pritom su uzeli u obzir stupanj oboljelih od gonoreje (gonoreja, kapavac ili triper je spolna bolest koju uzrokuje bakterija Neisseria gonorrhoeae; prenosi se vaginalnim, oralnim i analnim seksom), prosječne cijene hotelskih soba i čitav niz drugih faktora. No, ako ste od onih kojima seks na jednu noć nije ni na kraj pameti, mnogo je razloga zašto biste trebali posjetiti ove gradove, pa krenimo redom:

5. Moskva
Na petom mjestu našla se Moskva. Zahvaljujući novopečenim ruskim milijunašima, glavni ruski grad postao je jedan od najskupljih gradova na svijetu. Niknuli su brojni neboderi, a cijene nekretnina rastu i rastu. Sve to savršena je kombinacija za uživanje u dekadentnom noćnom životu, a običnim smrtnicima neće biti otvorena sva vrata. I tako, ako ne plivate u novcu, ne izgledate kao George Clooney ili ne igrate hokej za neki američki klub, bolje vam je da sreću, kada je seks na jednu noć u pitanju, okušate na nekom drugom mjestu.

Stopa zaraženih gonorejom: 139/100.000  Prosječna cijena hotelskih soba: 239,53 dolar

4. New York

Popularna serija Seks i grad godinama nas je uvjeravala da je New York prepun singl žena koje se rado prepuštaju strastima na jednu noć. To može biti istina, ali imajte na umu da su te žene stanovnice New Yorka, a u većini slučajeva to su i muškarci s kojima one razmjenjuju tjelesne tekućine. I zato… ako niste u mogućnosti prsatoj ljepotici koja se bavi PR-om reći u kojem ste dijelu New Yorka bili 11. rujna, možete zaboraviti seks s njom, jer ako postoji nešto što Njujorčanke mrze više od terorista – to su turisti!

Stopa zaraženih gonorejom: 80,3/100.000 Prosječna cijena hotelskih soba: 266,86 dolara

3. Edinburgh
Na trećem mjestu je glavni grad Škotske, koji je zaradio naziv jednog od najljepših gradova na svijetu zahvaljujući nevjerojatnoj srednjovjekovnoj arhitekturi koja se savršeno izmiješala s modernom arhitekturom. Edinburgh je prepun gotičkih crkvi, galerija i muzeja, a sve živi pod budnim okom zlokobnog i impozantnog dvorca Edinburgh. Sve nabrojeno bez sumnje je predivno! S druge strane stanovnice grada i nisu baš toliko privlačne.

Stopa zaraženih gonorejom: 287/100.000 Prosječna cijena hotelskih soba: 162,37 dolara

2. Santiago

Glavni grad Čilea poznat je po tome što su njegove stanovnice prave ljepotice. Sa svojom starom kolonijalnom arhitekturom, bujnim parkovima i okolnim Andama, stekao je reputaciju kao jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. A jasno vam je što to znači – parovi, parovi i sve više parova!

Stopa zaraženih gonorejom: 291/100.000 Prosječna cijena hotelskih soba: 207,38 dolara

1.     Tel Aviv

Izraelske žene poznate su po svojim liberalnim stavovima prema seksu, posebice u Tel Avivu, neslužbenom glavnom gradu hedonizma. Uz kilometarske plaže koje se protežu koliko vam pogled seže i bogat noćni život, te klubove koji rade cijelu noć, sve zvuči idealno za spetljati se s nekom lokalnom ljepoticom. Pazite samo da ne naletite na ženu koja želi puno više od seksa na jednu noć. Većina žena u Tel Avivu obučeni su vojnici i dokrajčit će vas u uličnoj borbi. Upozoreni ste!

Stopa zaraženih gonorejom: 290/100.000 Prosječna cijena hotelskih soba: 223,46 dolara

Izvor: magazin.net.hr