Pomoć za Baricu

 

Donosimo Vam pismo Barice koja moli svekoliko pučansto za pomoć kako bi si olakšala život. Pismo donosimo u cijelosti.

Ja sem Barica z Pušće Bistre.Imam 74 let i nemam zube.Molim Vas, proslijedite ovu poruku na adresu najmanje 13 ljudi ne bi li meni ponovno narasli mliječni zubi.Prije 2 mjeseca Stevo iz Našica je ignorirao ovu poruku.Nakon 2 dana Cigani su mu ukrali dvije majice i hlače s štrika.Jen gradonačelnik, kaj je štel biti največi vu državi, nije ni pogledal moju poruku..Sad je tak mali, da bu ostal brez slobode.Jure iz Kaštela je također ignorirao ovu poruku. Sljedeći dan mu je Stipe iz Štafilića ukrao gradele i 6 litara crnog vina.John iz Zagreba ignorirao je moju poruku.Nakon par dana moral je dati ostavku. Sad je v nemilosti.
Adriana iz Zagreba je primila ovu poruku i ignorirala ju je!Od onda joj se priviđaju ženske guzice.Crni z Zagreba, ni niti pogledal moju poruku!Sad mora iskat spiskove, kaj su se zgubili vu Vladi!


Dragec z Varaždina nije se osvrnul na moju poruku!Sad je moral osnovat stranku koja bu popušila na izborima..Prije odlučujuće utakmice za EURO, svi engleski igrači i izbornik McClaren također su dobili poruku.Sami zaključite jesu li je ignorirali…
Jen kaj ima prezime kaj i brat od Abela, nije se osvrnul na poruku.Sad ima okapanja z zločinačkom vladom.S druge pak strane Joža iz Čakovca je odmah poruku poslao dalje.Sljedeći dan prodao je stojadina sa pola rezervoara goriva za 100 eura.Jen Rumenige je popljuval moju poruku!Sad študira na akademiji vu Remetinecu!Onaj Rastegnuti z banke vu pošti, je rekel da su to babska posla.
Danas na akademiji traži kredite kod Rumenigea.Još jednom Vas molim, da pošaljete ovu poruku svim svojim znanim i neznanim kontaktima, jer z Baricom se nije za zajebavati…

Bara