SNAGA LJUBAVI

katie

Ova priča  je o Katie Kirkpatrick,staroj  21 godinu. Uz nju je njezin zaručnik Nick, 23g. Ova slika je snimljena prije njihovog vjenčanja 11 siječnja 2005. Katie  je bolovala od karconoma i provodi sate na kemoterapiji, a  Nick čeka dok završi jedna od terapija  Iako u bolovima  uz pomoć morfija, Katie se brinula  za svaki dio oko planiranja vjenčanja. Njezina  haljina  morala je biti prepravljana  nekoliko puta zbog  stalnog mršavljenja.Za vrijeme ceremonije i prijema  Katie je morala  koristiti kisik .Drugi par na ovoj slici su Nickovi roditelji, koji su vrlo  emocionalno  gledali kako se njihov sin zaljubio i da će se  vjenčati .

Katie je u invalidskim kolicima slušala  kako  njezin suprug i prijatelji pjevaju za nju, a bol
joj ne dopušta  da se opusti na duže vrijeme.Na žalost  Katie je umrla pet dana nakon vjenčanja. Da ste je vidjeli onako krhku u haljini kao mladenku s prekrasnim osmijehom pomislili bi …
Sreća je uvijek tu na dohvat ruke, bez obzira koliko dugo traje.Zato idemo uživati u životu i ne komplicirati život. Život je prekratak, i radujte se svakom novom danu .  Opraštajte što je prije moguće. Njegujte ljubav bez granica. Smijte se bez prestanka  i nikada se nemojte prestati smijati, te se  molite za sve one koji pate od raka.

 

1katie1 1katie2 1katie3

 

1katie4 1katie5 1katie6