RUŽIČASTI BRLOG – U NEDJELJU ĆE NA LED ISKLIZATI 22 ‘RUŽIČASTA’ MEDVJEDA

dres

Kao i prethodnih sezona, KHL Medvescak Zagreb odlucio je i ove godine podrzati Ruzicasti listopad i kampanju za pomoc zenama oboljelim od raka dojke.Tako ce najomiljenija boja u Brlogu ovih dana biti ružičasta, a u nedjelju (02. 11.) će na led Ledene dvorane Doma sportova uklizati 22 ‘ružičasta’ Medvjeda koji će protiv Amura iz Habarovska odigrati ‘ružičastu’ utakmicu ‘Sve za nju!’ i to zahvaljujući Podravki. Poruka koju će Medvjedi na ledu nečujno reći dva dana nakon što završi mjesec ‘ružičaste vrpce’ bit će: ”One trebaju našu podršku svih 365 dana u godini i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa!”.


Medveščakova i Podravkina uvertira u nedjeljnu ‘ružičastu’ utakmicu ‘Sve za nju!’ počela je već sinoć u Oranž Bistro & Wine Baru druženjem Medvjeda i Podravke s navijačima prilikom kojeg su ekskluzivno predstavljeni ružičasti dresovi koje će igrači nositi na nedjeljnoj utakmici. Ugodnoj atmosferi s humanitarnim predznakom u Oranžu poseban su štih dali igrači Medveščaka koji su se okušali u ulozi prodavača vrućih kestena, toplog Podravka čaja i muffina. Medvjedi su briljirali u novim ulogama, iako će oni reći ”bolje se snalazimo na ledu, nego kao kestenjari”, a sav prikupljen prihod od prodaje doniran je udruzi ‘Sve za nju!’.
”Lijepo je bilo provesti vrijeme s navijačima i razgovarati s njima jer nam oni nisu važni samo na tribinama, nego i izvan njih. Ovo je poseban događaj i jako se veselimo što ćemo nositi ružičaste dresove. Rak je ozbiljna bolest koja je na neki način sve nas dotaknula, zato nam je drago što možemo pružiti podršku svima kojima je to potrebno. Nadam se da će u nedjelju svi uživati u utakmici, kao što ćemo i mi”, rekao je igrač Nathan Perkovich.