Na Wings for Life World Run utrci u Zadru i team Medveščak

 

 medvedi

Dana 3. svibnja tisuće trkača okupit će se na 35 svjetskih lokacija na šest kontinenata i točno u 13 sati po našem vremenu započeti Wings for Life World Run utrku.Ono što je najvažnije jest da u utrci mogu sudjelovati svi, bez obzira na to jesu li redoviti trkači ili početnici koji se trčanjem nikad nisu bavili. Svi su dobrodošli biti dio ovog jedinstvenog događaja, a trkači i sudionici u invalidskim kolicima tog dana trčat će uz bok jedni s drugima. Hrvatska će ponovno, drugi godinu za redom, također biti dio ovog globalnog spektakla s utrkom koja će i ovaj put startati u Zadru.

A kakav bi to bio sportsko-humanitarni spektakl kada u njega ne bi bili uključeni i zagrebački Medvjedi. Budući da je novitet na ovogodišnjoj utrci nastupanje u timovima koji nisu ograničeni na jednu utrku već jedan tim može imati svoje predstavnike na više Wings for Life World Run utrka diljem svijeta, na utrkama će svaki navijač Medveščaka moći i sam postati Medvjed nastupajući u okviru Team Medveščak trkačke momčadi. Za postati član Medveščakova trkačeg tima dovoljno je pri prijavi za utrku naznačiti ”Team Medveščak” kao odabir svog tima. Sve članove ”Wings for Life World Run – Team Medveščak” na startu utrke čekat će posebna majica.
Prva dva člana Team Medveščak ekipe su miljenici zagrebačke publike, Bill Thomas i Saša Martinović, koji su se prijavili na utrku sa željom da sportskom borbom i duhom podrže ovaj plemeniti cilj.
”Mislim da je ovo odlična prilika za podizanje svijesti o ozljedama leđne moždine i problemima ljudi koji žive s tim. Upravo zato smo se prijavili i s ponosom trčimo za one koji ne mogu”, izjavio je Bill Thomas prilikom prijavljivanja na utrku. Cijeli članak pročitajte na http://www.medvescak.com/khl/team-medvescak-na-wings-for-life-world-run-utrci-u-zadru-no1588