PREDSJEDNIK VLADE I TO KAKAV – MNOGI BI MOGLI OD NJEGA UČITI

 

 

Muslimani koji žele da žive po islamskim zakonima pozvani su napustiti Australiju, australska vlada pokušava time spriječiti potencijalne terorističke akcije.

Citat:

“IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians…

“IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJCI, TREBAJU SE ADAPTIRATI.
 
To je to, bilo da vam to odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo možda uvrijedili neke individue ili njihovu kulturu.
Od terirostičkog napada u Baliju do danas, svjedoci smo vala patriotizma koji dolazi od većine Australijaca.

Ova je kultura izgrađena tijekom dvijesto i više godina muka, truda i pobjeda milijuna muškaraca i žena u potrazi za slobodom.

Govorimo pretežno ENGLESKI, a ne španjolski, libanonski, arapski, kineski, japanski ili bilo koji drugi jezik. Što znaći da ukoliko želite biti dio ovog društva, naučite naš jezik!

Većina Australijanaca vjeruje u Boga. To nije neka kršćansko desničarska orijentacija ili politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, osnovali muškarci i žene kršćanske vjere, na kršćanskim principima.
 
Naravno da je u tom slučaju normalno da se kršćanska obilježja nalaze na zidovima naših škola.
 
Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi dio svijeta za vaš dom, jer je Bog dio naše kulture.

Dopustit ćemo vaše vjere i ne ćemo vas pitati zašto u to vjerujete. Tražimo od vas da prihvatite našu vjeru i da živite s nama u harmoniji, mirno i u radosti.

Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA, dopusti ćemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, prije svega, ukoliko ne prestanete da se žalite, protestirate i užasavate NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM KRŠĆANSKOM VJEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci,  SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU.

Ukoliko ste ovdje nesretni, onda OTIĐITE. Niko vas nije prinudno ovdje doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovdje primimo.
Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali.”
Prime Minister Kevin Rudd – Australia