Grammyjevci Halestorm po prvi put stižu u Hrvatsku

Halestorm, američki rockeri nagrađeni Grammy nagradom za najbolju hard rock i metal izvedbu s pjesmom “Love Bites (So Do I)”, nastupaju u subotu, 26. studenog u zagrebačkom Domu sportova, u organizaciji agencije LAA.
Hvaljena četvorka iz Pennsylvanije nastupit će kao posebni gosti benda Alter Bridge, a ovom prilikom predstavit će hvaljeni novi album “Back from the Dead”, koji je svjetlo dana ugledao u svibnju 2022. godine i prikupio dosad najbolje kritike. Koncert u Domu sportova bit će njihov prvi nastup u Hrvatskoj, odakle potječe i obitelj basista Josha Smitha.
Halestorm, kojeg predvodi sjajna pjevačica i gitaristica Lzzy Hale, jedna od najboljih vokalistica na današnjoj rock sceni, aktivni su od kraja 90-ih godina. Itekako su poznati po svojim konstantnim turnejama s kojima su pravi proboj stekli oko 2005. godine te često bilježe do 250 koncerata na godišnjoj razini. Od 2006. bili su posebni gosti na turnejama brojnih hard rock i heavy metal izvođača i bendova, uključujući imena kao što su Alice Cooper, Alter Bridge, Seether, Staind, Papa Roach, Theory of a Deadman, Buckcherry, Disturbed, Avenged Sevenfold, Stone Sour, Heaven & Hell, Evanescence, Lita Ford, Godsmack, Bullet for My Valentine…


Tijekom svoje glazbene karijere objavili su pet studijskih albuma, otvorivši katalog s istoimenim prvijencem iz 2009. Posljednje hvaljeno studijsko izdanje “Back From Dead” koje je Metal Hammer već uvrstio na popis najboljih metal albuma u 2022. godini, možete pronaći na CD-u te crnom i crvenom LP-u u svim prodavaonicama Dancing Beara te putem web shopa – dancingbear.hr.

Čitavu večer dodatno će pojačati i Mammoth WVH, bend iza kojeg stoji Wolfgang Van Halen, sin legendarnog Eddieja Van Halena. Velika “Pawns & Kings” turneja Alter Bridgea, Halestorma I Wolfganga WVH-a prolazi kroz 25 gradova i 18 zemalja, dok će zagrebački nastup ujedno biti i jedini u regiji.

Ulaznice u pretprodaji nabavite po cijeni od 230 kn, dok će na dan koncerta iznositi 260 kn. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.