Ledena groznica na Trgu Krešimira Ćosića

pan

 

od 04. do 13. rujna 2013. na Trgu Krešimira Ćosića će se održati velika Metropolis Ice Fever manifestacija povodom premijerne Medveščakove sezone u ruskom KHL-u. Dođite na ledeni festival Medvjeda i zajedno s njima ispišite povijest  PAN Metropolis Ice Fever organiziran je kako bi se svim ljubiteljima hokeja na ledu u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj omogućilo da budu dio velikog spektakla koji donosi povijesni Medveščakov nastup u drugoj najjačoj izvan američkoj hokejskoj ligi svijeta.Službeni program  započet će u srijedu 04. rujna u 19:00 sati svečanim predstavljanjem Medveščakove momčadi za KHL sezonu 2013./201, a  nakon toga  organizatori su za sve posjetitelje pripremili bogati zabavni program koji će trajati do 23 sata. Za dobru atmosferu bit će zaduženi poznati televizijske i radio voditelji, vrhunski DJ-i s prepoznatljivom glazbom koja se sluša na Medveščakovim hokejskim utakmicama, a sve posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara koje će biti organizirane u suradnji s Medveščakovim partnerima.

 
Nastavak PAN Metropolis Ice Fevera predviđen je za 06. rujna od 14:00 sati  Organizatori su za sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznica za prvu Medveščakovu utakmicu organizirali veliki video zid na kojem će se uživo od 17:30 sati prenositi utakmica, ali i sva popratna događanja koja će obilježiti prvu utakmicu Medvjeda u KHL-u. Nakon Medveščakove utakmice, posjetitelji i građani imat će mogućnost uživo pratiti i FIFA kvalifikacijsku nogometnu utakmicu između Srbije i Hrvatske što će sigurno biti velika poslastica za sve zaljubljenike u sport.Svi oni koji neće uspjeti doći do svoje ulaznice za preostale tri Medveščakove utakmice u ovom ciklusu imat će priliku uživo putem video zida pratiti utakmice Medvjeda i biti mali dio ovog hokejskog spektakla. Tako će se u nedjelju 08.rujna od 17:30 sati prenositi utakmica Medveščaka i Dinama iz Rige, u utorak 10.rujna od 19:30 sati utakmica Medveščaka i Leva iz Praga dok će se 13.rujna od 19:30 sati održati posljednji, četvrti live prijenos između Medveščaka i Slovana iz Bratislave. Uz 4 live prijenosa hokejaških i jedan prijenos nogometne utakmice  
PAN Metropolis Ice Fever sigurno će  biti mjesto vrhunske zabave.Besplatan ulaz te brojna iznenađenja najbolja su pozivnica da budete dio velike ledene groznice koja trese Zagreb uoči premijerne Medveščakove sezone u ruskom KHL-u.