Uzbudljivi početak kazališne sezone u Zagrebu

burza-kazalista

Burza je projekt hrvatske Mreže neovisnih kazališta, koja već četvrtu godinu za redom dokazuje da usprkos nedostatnom financiranju stvara sjajne projekte, koje prepoznaju i publika i struka. Tako su predstave s repertoara ovogodišnje Burze u protekloj sezoni osvojile desetak nagrada, gostovale od Bitole do Dublina, ali i obarale rekorde gledanosti.
Ne propustite otvorenje nove kazališne sezone u metropoli! Od 29. do 31. kolovoza za samo 20 kuna možete pogledati neke od najvećih uspješnica neovisne scene. Dok javna kazališta tek spremaju jesenske repertoare, najvitalniji dio domaće scene, onaj neovisni, publici je za početak nove kazališne sezone pripremio pravu poslasticu! Četvrto po redu okupljanje neovisnih kazališta i kazališnih družina, popularna Burza, predstaviti će devet teatarskih uspješnica za baš sve dobne skupine, počevši od 18. mjesečnih beba, a sve po jedinstvenoj cijeni ulaznica od tek 20 kuna!

Od 29. do 31. kolovoza pogledati ih možete i vi u zagrebačkoj Maloj sceni, a birati možete između dvet produkcija, od čega dvija za odrasle te sedam za djecu i mlade, u kojima igraju zvijezde poput Nataše Janjić, ali i prva slijepa glumica integrirana u domaće glumište Dajana Biondić. Ulaznice za Burzu već su u prodaji na web stranicama Male scene, a njihovom kupnjom podržat ćete ovaj jedinstveni projekt, ali i buduće projekte neovisne scene.

Na BURZI će sudjelovati kazališta:

– Planet art, Zageb
– Lutkarski studio KVAK, Zagreb
– Kazalište Tvornica lutaka, Zagreb
– Teatar Naranča, Pula
– Triko Cirkus Teatar, Zagreb
– Kolektiv SKROZ, Zagreb
– Teatar Tirena, Zagreb
– Kazalište Mala scena, Zagreb
– Teatar Gustl, Zagreb

Raspored predstava:

petak 29. kolovoza

Planet Art –  Ritina škola u 20:00

subota, 30. kolovoza

Kolektiv SROZ – “Priča o zvuku” u 10:00
Tvornica lutaka – “Čudesna šuma” u 12:00

Triko cirkus teatar – “Iglica” u 17:00
Mala scena – “Smiješno čudovište” u 19:00

nedjelja, 31. kolovoza

Lutkarski studio Kvak – “Mlin” u 10:00
Teatar Tirena – “Preko grma, preko trna” u 12:00

Teatar Naranča – “Ljepotica i zvijer” u 17:00
Gustl teatar – “Cabaret na crno” u 20:00

Ulaznice za sve izvedbe stoje 20,00 kuna, a mogu se rezervirati i kupiti on line na internetskim stranicama kazališta Mala scena već od 26. lipnja 2014.