Zlatan Ćehić Ćeha (ex Divlje jagode) novim radiofoničnim singlom opjevao stare ozljede

Bivši član grupe Divlje jagode, Zlatan Ćehić Ćeha, nakon velikog broja kilometara na glazbenoj sceni sve se više ističe i u autorskom smislu.
Prvi solo singlovi objavljeni za Croatia Records pokazali su da je Ćeha i glazbeno i autorski svaki put na visini zadatka. Ovoga puta, a nakon potpisa ekskluzivnog ugovora za Croatia Records, predstavlja se singlom bržeg ritma, ali s temom koja je mnogima nama itekako poznata.

O starim ozljedama pjeva Ćeha i sklada glazbu na tekst kolege glazbenika i prijatelja Borisa Hrepića Hrepe iz grupe Daleka obala. Pjesmu “Stara ozljeda” je producirao Dragomir Herendić Dragianni koji je svirao i solo gitaru, dok su drugi gostujući glazbenici u pjesmi Neno Borić na bubnjevima i Sebastian Šestan na Hammondu.
Stare ozljede lakše je preboliti uz pozitivan ritam, što potvrđuje i ova pjesma koja će mnogima lako ući u uho, pogotovo zbog pamtljivog refrena i lijepe melodije. U tom tonu napravljen je i lyric video u produkciji CroRec Videa. Ćeha ne staje i već radi na novim pjesmama koje će predstaviti na svojem budućem solo albumu prvijencu.

Zlatan Ćehić Ćeha – Stara ozljeda (Official lyric video)