the Karambol predstavlja novi album “Nakon svega”

Nakon singla “Divan dan”, koji je na svoj osebujan način začinila Septica i kojim su the Karambol najavili novi nosač zvuka, album “Nakon svega” u izdanju Multi Music Media i Croatia Recordsa je u prodaji te na svim streaming servisima.
Album sadrži jedanaest pjesama, među njima četiri već objavljena i zapažena singla, aktualan “Divan dan” u suradnji sa Septicom te šest posve novih pjesama. Album autoski potpisuju članovi benda, a nastao je pod producentskom palicom Branimira Jovanovca Banija. Uz suradnju sa Septicom, na albumu se nalazi i zajednička pjesma s vinkovačkim kantautorom Darkom Jakušom, poznatim kao Jale. Osim vokalne suradnje, Dubravko Mataković na ovom izdanju potpisuje i likovno oblikovanje dizajna. Bend je odsvirao brojne koncerte i festivale te nastavljaju, u nikad jačem sastavu s prekaljenim glazbenicima koji su prošli školu rock ‘n’ rolla i svirali u većini najznačajnijih vinkovačkih bandova, s istim entuzijazmom kao i na samom početku.

Bend the Karambol osnovan je 1979. godine, kroz sastav su prošli brojni glazbenici, a sadašnja postava formirana je od iskusnih glazbenika koji su svoj zanat brusili u nadaleko poznatoj vinkovačkoj školi rocka. The Karambol čine: pjevač Vladimir Bakarić, ritam gitarist Miroslav Fuzy, solo gitarist Krešimir Janošić, bubnjar Hrvoje Tuček, basist Slaven Nuhanović, klavijaturist Mario Dragičević te Petra Marković kao prateći vokal. Objavili su do sada jedan album, a njihove pjesme našle su se i na više kompilacija. Bend je ostvario i zapaženu suradnju sa Shortyjem u pjesmama “Svirepo i brutalno” i “Ne vjeruj mi”. Iza njih su deseci singlova i spotova objavljenih u vrhunskoj produkciji te mnoštvo odsviranih koncerata na malim i velikim pozornicama.