Album “Chwakka” ima više od 10 000 streamova u samo nekoliko dana

Nakon nekoliko godina pauze od pjesama i koncerata, jedna od najpoznatijih regionalnih tekstopiskinja i MC iz Tuzle – SASSJA, na glazbenu scenu donosi novi album „Chwakka“ koji od prošlog petka, dostupan na streaming servisima. U samo nekoliko dana album je preslušan preko 10 000 puta!
Album interesantnog naziva „Chwakka“, okupio je oko sebe fenomenalno ekipu od Hrvatske do Škotske pa je tako Sassja, na albumu, ostvarila čak tri vokalne suradnje: Dedduh (Who See) iz Crne Gore, MC Bahata (Srbija), Soom T. (Škotska). Na muzici su, osim same Sassje, radili Koolade, Kantriman, Dedduh, Hornsman Coyote, Fokus i Tendo.
„Čvaka“ je inače slengovski izraz za vrlo sposobnu i snalažljivu, donekle lukavu i „namazanu“ osobu, za nekog tko stvari radi na svoj način, ima iskustva i u svašta se razumije.

Izlazak albuma, prati i novi singl „SadSad“, u vokalnoj suradnji s Tendom.
„Na albumu je tematski ova pjesma, nastavak pjesme „KadKad“. Obje govore o nekom stanju u kojem sam bila u proteklom period, a SadSad je morala prevagnuti kao singl jer je jedino ispravno. Prestani overthinkati i pričati, već sad napravi konkretne korake bez obzira što uvjeti nisu savršeni.“ – rekla je Sassja.

Tendo o singlu:
“Sadsad je nešto drugačija pjesma od onih koje sam radio posljednjih godina. Mračnije i tvrđe u pojedinim segmentima s naglaskom na električni bass inspiriran synthwave podlogom. U isto vrijeme melodično s vodećom lead melodijom u drugim dijelovima pomoću koje pjesma dodatno dobija na prepoznatljivosti. Sassjin vokal se savršeno uklopa u atmosferu cjelokupne pjesme dok se raspoloženje konstantno smjenjuje, a sjajno leži kao cjelina pokazujući njen talent i adaptaciju u različite glazbene žanrove.“

Album „Chwakka“ slušajte na streaming servisima:
https://bfan.link/sassja-chwakka