Jurica Pađen & Aerodrom predstavljaju novi singl pod nazivom “Šapni mi”

Riječ je o uptempo ljubavnoj rock baladi čiji melodičan aranžman upotpunjen višeglasnim vokalizama pojačava doživljaj sjajnog refrena i britak tekst same strofe.
Doživljaj ove odlične pjesme pojačava dinamičan spot u kojem se isprepliću kadrovi Jure & Aerodroma te mladog ljubavnog para, snimanih po različitim lokacijama u Zagrebu. “Šapni mi” je najavljen i kao singl koji će se naći na novom albumu, a objava albuma planirana je koncem 2024.
Glazbu i tekst potpisuje Jurica Pađen, a cijela glazbeno-kreativna ekipa iz grupe Aerodrom zaslužna je za aranžman. Spot je snimao i režirao Igor Ilić, a glumci u spotu su Ivan Diego Ćosić, Ivan Polić i prekrasna Ema Kraljević. Singl je sniman u studiju “ZG Zvuk”, a koproducenti pjesme su Jurica Pađen i Hrvoje Prskalo.
Zanimljivo je napomenuti da je instrumentalni gost u pjesmi poznati sveučilišni profesor, filmski redatelj, pisac, glazbenik, trostruki doktor znanosti i nositelj neslužbene titule “najobrazovanijeg Hrvata”, Nikša Sviličić, koji je na “Šapni mi” odsvirao gitaru s ni manje ni više nego 12 žica.

Nakon Pađenovog uspješnog gostovanja i nezaboravnog koncerta u Makedonskoj filharmoniji u Skoplju, priprema se spektakularni događaj – veliki koncert Jurice Pađena i Aerodroma u beogradskoj koncertnoj dvorani MTS, zakazan za 10. travnja 2024. Posjetitelji će imati priliku uživo poslušati neke od njihovih najvećih hitova poput “Fratella”, “Obične ljubavne pjesme”, “Digni me visoko”, “24 sata dnevno”, “Otkazani let”, “Stavi pravu stvar” i mnogih drugih. Program će biti obogaćen i gostovanjem nekih od najpoznatijih glazbenika domaće scene, među kojima su Vlado Kalember, Davor Gobac, Saša Antić, Neno Belan i Srđan Gojković Gile.

Jurica Pađen, ikona naše glazbene scene, već više od 50 godina osvaja srca publike svojim nevjerojatnim talentom. Kroz svoju bogatu karijeru, bio je ključni član Grupe 220, Parnog valjka, Azre, Pađen benda i 4 ASA. Ostavio je neizbrisiv trag surađujući s mnogim glazbenicima iz regije te svojim solo albumima. Zanimljiva činjenica je da Spotify kanali Jurica Pađen, Aerodrom i Pađen Band broje preko 150 tisuća slušatelja mjesečno, što Pađena i njegove projekte stavlja u sam vrh ljestvice nasjlušanijih domaćih izvođača na toj streaming platformi.