Spori ritmovi, nježni tonovi – Borna Benko predstavlja novu osjećajnu pjesmu “Prije sna”

U svijetu glazbe gdje se buka često miješa s melodijom, mladi glazbenik Borna Benko donosi osvježavajuću dozu mirnoće u svojoj najnovijoj pjesmi “Prije sna”.
S njegovim nježnim glasom i poetičnim tekstom, ova balada nudi slušateljima intimno iskustvo uronjeno u sporu melodiju i suptilnu harmoniju.
Spori ritam na pjesmi se savršeno stopio s nježnim glasom Borne Benka, stvarajući atmosferu koja poziva na introspekciju i emotivnu refleksiju. Borna Benko nije samo autor već i glazbeni aranžer, čineći ju autentičnim izrazom njegove umjetnosti.
Matko Basara pridružuje se Borni na klaviru, dodajući dubinu i emotivnu širinu ovom glazbenom uratku. Uz Damjana Brnića na pratećoj gitari, Dinu Ivelju na bas gitari, Leonarda Berishu na bubnjevima i Vanju Vitezića na perkusijama, “Prije sna” postaje slojevita i bogata glazbena priča.

Borna Benko, riječki glazbenik rodom iz Čakovca, već je stekao reputaciju kao talentirani glazbenik i virtuoz na gitari. Njegova suradnja s glazbenicima poput Mie Negovetić i Olje Dešić samo potvrđuje njegovu širinu i raznolikost glazbenog izričaja. Trenutno angažiran kao key teacher u Yamaha Music School Croatia, Borna Benko ne samo da dijeli svoje glazbeno znanje s budućim generacijama glazbenika, već i kontinuirano radi na oblikovanju svoje umjetnosti i donošenju svježih glazbenih izričaja publici.