Izabrani autori zbirke priča s temom iz prodavaonica ploča

Između 155 pristiglih radova, odnosno 16 priča koje su ušle u najužu konkurenciju za zbirku priča s temom iz prodavaonica ploča, komisija je izabrala 12 priča koje će biti uvrštene u zbirku. Imena troje prvoplasiranih autora, kao i imena autora pozvanih na natječaj, objavit će se  22. ožujka!

Komisija u sastavu Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar, Gordan Muratović i Mojca Piškor izabrala je priče sljedećih autora: Siniše Bizovića, Miće Duspare, Marka Gregura, Vladimira Iveljića, Ivana Jozića, Željka Ljubića, Aljoše Ljubojevića, Ane Marinović, Luke Matakovića, Saše Pavkovića, Josipe Pichler i Zorana Trklje.
Izabranih 12 priča bit će uvrštene u zbirku zajedno s radovima pozvanih autora iz regije, a objava zbirke, u izdanju Aquarius Recordsa, predviđena je na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record store day), 16. travnja.
Iako je u zbirku prvotno trebalo ući 10 priča, zbog dojma velike izjednačenosti u kvaliteti, komisija je izabrala dodatne dvije priče. Tri najbolje priče bit će nagrađene kompletima albuma popularne i jazz glazbe na gramofonskim pločama.Čestitamo svim autorima, a novosti o zbirci priča možete pratite na: http://www.ce
deterija.hr/kratkaprica/