Suradnja Medveščaka i GK Trešnja – sport i kultura ruku pod ruku

 

kids

Poznato kazališe za djecu i mlade, GK Trešnja, i KHL Medveščak Zagreb sklopili su suradnju kojom među djecom i mladima promoviraju kulturu i sport kao dvije vrste sadržaja koji se umnogome nadopunjuju te na razne načine obogaćuju odrastanje svakog djeteta i mlade osobe. Suradnja se sastoji u popularnijim cijenama ulaznica koje GK Trešnja nudi članovima Medveščakovog Medveščak Kids Cluba, odnosno, popularnijim cijenama ulaznica koje KHL Medveščak Zagreb nudi članovima Trešnjinog Newsletter kluba.”Sretni smo što ćemo u Trešnji ugostiti male ljubitelje hokeja. Vjerujemo da ćemo neke od njih učiniti pravim zaljubljenicima u kazališnu umjetnost! Također, veseli nas što će vjerna Trešnjina publika imati priliku uživati u novim i vrijednim sportskim sadržajima”, prokomentirala je ostvarenu suradnju voditeljica marketinga GK Trešnja Kristijana Ferderbar Bućan.
 
Motive Medveščaka za suradnju s GK Trešnja prokomentirao je direktor marketinga Mislav Madirazza:
”Izuzetno smo zadovoljni povodom ove suradnje kojom promoviramo hokej i sport općenito među djecom i mladima kojima je već od malih nogu odlazak u kazalište dio svakodnevice. S druge strane, sretni smo što našim najmlađim i najvjernijim navijačima možemo ponuditi priliku za češći i povoljniji odlazak na Trešnjine predstave i na taj način im pokazati kvalitete jednog drugog svijeta, a to je svijet kulture.”
Pogodnosti koje GK Trešnja nudi članovima Medveščak Kids Cluba i njihovoj pratnji su 25 posto jeftinije ulaznice, tj. cijena ulaznice za 30, umjesto standardnih 40 kuna, za predstave vikendom te mogućnost podizanja rezervirane ulaznice samo sat vremena prije predstave što se razlikuje od standardnog pravila koje zahtijeva da se rezervirane ulaznice za predstave vikendom podignu najkasnije do četvrtka. Raspored vikend predstava može se pronaći na www.kazaliste-tresnja.hr, a ulaznice za predstave koje interesiraju članove Medveščak Kids Cluba mogu se rezervirati na kidsklub@medvescak.com. Na svakog člana Medveščak Kids Cluba moguće je do četvrtka uoči vikend predstave rezervirati dvije ulaznice, a ulaznice se podižu najkasnije sat vremena prije predstave.
Pogodnosti koje KHL Medveščak Zagreb nudi članovima Trešnjinog Newsletter kluba je da roditelj s članom mlađim od sedam godina može gledati utakmicu za samo 40 kuna umjesto standardnih 60, dok roditelj s članom dobi od sedam do 13 godina može utakmicu gledati za 60 kuna, što je dvostruko jeftinije od standardne cijene od 120 kuna. Rapored utakmica se može provjeriti na www.medvescak.com u rubrici raspored. Članovi Trešnjinog Newsletter kluba mogu ulaznice za utakmice Medveščaka rezervirati na 01/ 3638 556 ili na mail adresu tresnjatresnjevka@gmail.com najkasnije dva dana prije utakmice. Broj ulaznica je ograničen.