INFORMACIJA O PAKLENOM VIRUSU HALLMARK

 

Budite oprezni u slijedećih nekoliko dana! Ne otvarajte nijednu poruku sa sponom *POSTCARD FROM HALLMARK*, ne gledajte na to, tko vam je poslao! To je virus, koji otvori ikonu razglednice, koji sagori cijeli tvrdi disk C na vašem računalu! Virus ćete dobiti od nekoga, tko ima vašu Internet ime-adresu, zato je važno, da upozorenje pošaljete svim vašim kontaktnim osobama. Bolje je proslijediti obavijest na 25 adresa, no da dobijete virus kada ga otvorite. Ako primite poštu sa naslovom-adresom*POSTCARD*, nemojte ni pomisliti, da bi ga poslali prijateljima i ne otvarajte ga! Odmah ugasite računalo, to je dosad najgori virus – kako je objavio CNN!

Također Microsoft je objavio, da je to dosad najjačii uništavajući virus.Mc Afee je taj virus otkrio jučer i protiv te vrste virusa dosad još nema pomoći. Virus jednostavno uništi dio tvrdog diska, gdje su sačuvane vitalne informacije. Pošaljite ovu poruku svim svojim kontaktnim naslovima-adresama.
MOLIM, ODMAH PROSLIJEDITE OVO UPOZORENJE SVIM PRIJATELJIMA, ČLANOVIMA SKUPINA I GRUPA U KOJIMA STE I SVIMA S KOJIM IMATE KONTAKTE!